Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Abracadabra

Abracadabra is vooral bekend als toverspreuk. Uitgesproken om iets onwaarachtigs te laten ontstaan of gebeuren. Als Abracadabra klinkt, wordt er iets nieuws gecreëerd. Het inspireerde Ellen van Stokkum tot het maken van een bijzonder werk, waarin de stenen van het spel Scrabble de vorm hebben bepaald. ”We toveren met woorden, de hele dag. Om uitdrukking te geven aan onze emoties en te vertellen wat er gebeurt. Maar ook om te oordelen. En zo onszelf neer te zetten en anderen weg te zetten. Woorden die labelen en stigmatiseren. Mijn motto is: creëer je eigen label. Maar laat zien wie je werkelijk bent. Sta open, gebruik woorden die inspireren en vernieuwen. Abracadabra.”

€15000,00

Dress to dance

De installatie Dress to dance symboliseert de lichtvoetigheid waaraan het ons vaak ontbreekt. Acht bijna transparante jurken hangend in een carrousel, als de draaimolen op de kermis. Waarmee Ellen van Stokkum (met roots in modeontwerp) het leven toont zoals het wat haar betreft bedoeld is: open, zuiver, licht doorlatend, dansend en rustig ronddraaiend, meegenomen door de wind. Om blij van te worden.

€15000,00

Freedom of Reach (tweeluik)

De ‘mobiel’ is krachtig in zijn vorm en functie. Herkenbaar stempel van deze tijd. “Gereedschap is het, als ventiel voor meningen en oordelen. Als sociaal medium vaak gebruikt zonder echt te luisteren, op zoek naar het eigen gelijk. Weten we elkaar nog wel echt te bereiken en te verrijken? Horen we vooral onszelf of zoeken we echte verbinding in het ‘mobiele’ tijdperk? Het zijn vragen die ik mezelf en volgende generaties voorhoudt.”   De gelaagdheid in de compositie weerspiegelt het bestaan van vele dimensies en nuances. Het beeld is transparant, het heeft niets te verbergen. Het geeft nieuwe betekenis aan een eigentijdse vorm. Het herinnert aan de kracht van verbinding en persoonlijk contact.

€10000,00

Cadance

Gemengde techniek

€1250,00

Guapa

Gemengde techniek

€1500,00

Holy Temple

Gemengde techniek

€1250,00

Indian Red

Gemengde techniek 

€1150,00

Lighthouse

Gemengde techniek

€1350,00

Magic

Gemengde techniek.

€990,00

Muzen

Gemengde techniek

€1250,00

Play in the band

Gemengde techniek

€2500,00

Requiem

Gemengde techniek

€1300,00

Ritme

Gemengde techniek

€1250,00

Spirit

Gemengde techniek

€1750,00